Kontakt

Lindhagensgatan 120
Box 30052
104 25 Stockholm
Sverige
Telefon: 08-634 50 00
Kontakta oss

The World vs. MS

  • Skriv ut
  • Larger Smaller

    Teckenstorlek

  • Uppdaterad : 2018-04-25

Kampanjen The World vs. MS är ett globalt initiativ från Sanofi Genzyme som fokuserar på olika aspekter av att leva med multipel skleros. Läs mer här och delta genom att dela med dig av dina erfarenheter.

The World vs MS

Globalt lever mer än 2,3 miljoner människor (uppskattad siffra) med sjukdomen Multipel Skleros. Det finns ungefär 20 000 personer diagnostiserade med MS i Sverige, och ännu fler berörs dagligen av sjukdomen genom att vara närstående eller släkting.

Sanofi Genzyme driver en global kampanj "The World vs. MS", världen mot MS. Kampanjens fokus för år 2017 handlar om att kräva lite mer av sitt liv, och inte bara acceptera att det finns saker en person med MS inte längre kan göra på grund av sin diagnos.

Du kan också delta!

I år fokuserar The World vs MS på "the moment" - det ögonblick då du bestämde dig för att kräva lite mer av ditt liv med MS och inte bara överge promenader i skogen, dansa i högklackade skor eller resa genom Europa.

Du kan delta genom att dela ditt bidrag via kampanjens webbplats www.theworldvsms.com. Här kan du också läsa och se vad andra människor från hela världen har bidragit med.

Din historia kanske kan inspirera någon annan till att stanna, lyfta blicken och begära mer av sitt liv med MS. Berätta din historia, ditt avgörande ögonblick och du bestämmer själv om du gör det på svenska, engelska eller ett annat språk!

Läs mer på hemsidan och dela historien om ditt eget "Moment" med alla andra användare runt om i världen.

Se filmen på Youtube här