Kontakt

Genzyme Norge
Strandveien 15
1366 Lysaker

Telefon: 67 10 71 00
Fax: 67 10 71 01

Bruk av bil

  • Skriv ut
  • Larger Smaller

    Tekststørrelse

  • Oppdatert : 2017-09-01

Handikapparkering

Hvis du kjører bil og synes det begynner å bli vanskelig å komme deg til og fra parkeringsplassen, kan det være lurt å søke om tillatelse til å parkere på plasser reservert for handikappede. Tillatelse til handikapparkering gjelder i hele landet, og det kan man søke kommunen om å få.

Støtte til bil

Den som på grunn av sin funksjonshemming har problemer med å transportere seg på egen hånd eller med å reise med kollektivtransport, kan søke om stønad til å anskaffe bil. For å søke om støtte til bil kan du kontakte trygdekontoret.

Les mer på NAV.no

Reisestønad

Noen ganger kan du havne i en situasjon hvor du er i stand til å utføre arbeidet ditt, men har problemer med å komme deg frem og tilbake fra hjemmet og arbeidsplassen din. I slike tilfeller kan du eventuelt være berettiget til reisestønad for å kunne fortsette å arbeide. Reisestønad kan du søke om fra trygdekontoret.

Les mer på NAV.no

Motorisert rullestol

Et alternativ til bilen kan være en motorisert rullestol. Med den kan du handle, gjøre andre ærender, besøke venner, eller bare ta en tur.Du finner mer informasjon på:

Les mer om Motorisert rullestol